Een complete WordPress website laten bouwen

Bij een complete WordPress website ontwerp en bouw ik meerdere template pagina’s, zoals een blog en een portfolio om projecten mooi te etaleren. Ik bouw de website in WordPress met het thema Divi omdat dit zeer gebruiksvriendelijk is. De website wordt met een SSL-verbinding beveiligd en is uiteraard ook mobiel goed zichtbaar. Afhankelijk van het doel van de website kan ik video achtergronden, motion effects en sliders en/of call-to-actions implementeren. Ook een snelle laadtijd en goede vindbaarheid in zoekmachines komen aan bod.

 

Aanvullende mogelijkheden qua functionaliteit

SEO systeem

Ik installeer en configureer een systeem dat je helpt met het beter vindbaar maken van de website. Het systeem vertelt je per pagina wat je moet doen om beter te worden geïndexeerd door zoekmachines.

Social media post

Ik installeer en configureer een systeem dat het mogelijk maakt om jouw nieuwsberichten of blogberichten automatisch te plaatsen op Facebook en of Linkedin.

Nieuwsbrief integratie

Veel bedrijven hebben ontzettend veel interessante data in huis. Ik kan je helpen om deze data op een aantrekkelijk manier te presenteren aan jouw stakeholders. Denk daarbij aan presentaties voor aandeelhouders of bijvoorbeeld verkoopdata binnen het salesteam.

WhatsApp integratie

Maak het mogelijk dat klanten en nieuwe bezoekers via de website een vraag kunnen stellen. Ik implementeer een systeem dat rechtsonder in de website een chatvenster opent om direct te chatten. Deze berichten ontvang je via WhatsApp.

Volg de bezoeker

Ben je benieuwd hoe een websitebezoeker door jouw website gaat? Welke pagina’s worden bezocht en wanneer een bezoeker weg klikt? Ik kan een systeem integreren dat de reis van jouw websitebezoekers in kaart brengt. Met deze informatie kun je de website steeds beter laten aansluiten bij jouw doelgroep.

Donaties ontvangen

Ben je een stichting en afhankelijk van donateurs? Dan is het interessant om online donaties te ontvangen. Ik implementeer een systeem dat gekoppeld is aan iDeal en andere betalingsproviders, zodat donateurs eenvoudig kunnen doneren. Bijvoorbeeld voor specifieke projecten. Het systeem kan ik naadloos in de look & feel van de website integreren. Na een succesvolle betaling krijgen donateurs een bedankpagina te zien.

Landingspages

Ga je aan de slag met online advertising? Leidt jouw prospects naar een landingspage om te converteren. Bijvoorbeeld door het downloaden van een whitepaper. De landingspage moet makkelijk scanbaar zijn, vertrouwen geven en een duidelijke en voorspelbare call-to-action bevatten.

Mega menu

Zet jouw producten of diensten uit in categorieën in een breed menu om overzicht te creëren in jouw aanbod.

Online boekingen

Verkoop je een dienst, zoals gesprekken bij een coach? Maak het voor websitebezoekers mogelijk om online jouw dienst te boeken. Ik installeer en configureer een systeem waarbij klanten direct een tijdslot in jouw agenda kunnen plannen en dit vooraf afrekenen met iDeal.

Offerte genereren

Wil je websitebezoekers direct online een offerte aanbieden? Ik kan een systeem integreren waarbij de klant stap voor stap zijn wensen kenbaar maakt, waarna automatisch een prijs wordt berekend. De offerte wordt in PDF automatisch naar de klant (en naar jezelf) gestuurd.

Eigen webshop

Verkoop jouw producten online in je eigen webshop. Voeg zelf je producten toe en handel je orders af. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

Online enquete

Wat is de opinie van jouw klanten? Met een geavanceerd enquetesysteem krijg je precies de informatie die jij wilt hebben in een duidelijk overzicht. Alle vragen kunnen met paginering in overzichtelijke categorieën worden geplaatst. Met conditionele logica kan ik nieuwe vragen laten verschijnen gebaseerd op het antwoord van voorgaande vragen.

Meertaligheid

Jouw website tonen in het Engels, Duits Frans, Arabisch of een andere taal? Dit is mogelijk met een plugin voor meertaligheid.

Google Adwords

Waar SEO vaak een investering is voor de lange termijn, is het mogelijk om met SEA op de korte termijn jouw vindbaarheid een boost te geven. Ik help je om Google Adwords goed in te stellen voor jouw producten of diensten.

Ik werk voor

93

Gave bedrijven

Mijn werkwijze

  1. Je stuurt een bericht naar opdekoffie@bijpieter.nl
  2. We plannen een Zoomgesprek of je komt op de koffie bij Pieter. We nemen jouw wensen door en ik laat je voorbeelden zien van projecten die ik heb ontwikkeld.
  3. Je ontvangt een offerte met een planning.
  4. Op basis van jouw wensen en de ideeën uit het intakegesprek gaan we inspiratie opdoen en plakken onze ideeën op een digitaal moodboard in Pinterest.
  5. Ik ontwerp een interactief prototype website voor mobiel en desktop. Dit is de eerste proef van het design.
  6. Ik ontvang je feedback en ga aan de slag met jouw aanpassingen.
  7. Wanneer het prototype is goedgekeurd, ga ik deze omzetten naar een WordPress website. Deze gaan we uitgebreid testen op verschillende (mobiele) apparaten.
  8. Ik ga een aantal pagina’s vullen met content. Vaak kan en wil de klant ook zelf een aantal pagina’s vullen om zich gelijk het systeem eigen te maken.
  9. Wanneer jij akkoord geeft, zet ik de website live. Indien nodig zet ik verwijzigingen, zodat oude pagina’s en blogberichten door zoekmachines goed worden vervangen door de nieuwe pagina’s.
  10. Na oplevering krijg je gratis 1 uur support. Wanneer je meer ondersteuning nodig hebt, kun je een strippenkaart aanschaffen. Het is aan te raden om drie keer per jaar de software van de website te updaten om de site soepel en veilig te laten draaien.
soraya wunnink

Pieter is een bevlogen ondernemer met het hart op de juiste plaats. Hij heeft het vermogen om informatievraagstukken succesvol te vertalen naar goed werkende oplossingen die bovendien zijn voorzien van een strak en passend design. Verder is hij een echte verbinder en brengt hij veel enthousiasme, een grote betrokkenheid en maakt hij waar wat hij toezegt

Bart van de Beek
Ondernemer | business developer | innovatiemakelaar op het gebied van AgroFood en ICT

Let's talk!