Een Onepage WordPress website laten bouwen

Jij wordt ontzorgd en ik ga aan de slag! Op basis van jouw input bouw ik een aantrekkelijke onepager met – uiteraard – een goede weergave op mobiele apparaten. Een ideale optie voor ZZP’ers of beginnende ondernemers. 

Een WordPress Onepager is vooral bedoeld als een mooi online visitekaartje waarin je kort je bedrijf presenteert. Wil je een compleet verhaal vertellen? Kies dan voor een complete WordPress website

Na de oplevering reserveer ik maximaal 1 uur voor support. Heb je meer begeleiding nodig? Kies dan voor een strippenkaart van 5, 10 of 20 uur.

Aanvullende mogelijkheden qua functionaliteit

Donaties ontvangen

Ben je een stichting en afhankelijk van donateurs? Dan is het interessant om online donaties te ontvangen. Ik implementeer een systeem dat gekoppeld is aan iDeal en andere betalingsproviders, zodat donateurs eenvoudig kunnen doneren. Bijvoorbeeld voor specifieke projecten. Het systeem kan ik naadloos in de look & feel van de website integreren. Na een succesvolle betaling krijgen donateurs een bedankpagina te zien.

Offerte genereren

Wil je websitebezoekers direct online een offerte aanbieden? Ik kan een systeem integreren waarbij de klant stap voor stap zijn wensen kenbaar maakt, waarna automatisch een prijs wordt berekend. De offerte wordt in PDF automatisch naar de klant (en naar jezelf) gestuurd.

Social media post

Ik installeer en configureer een systeem dat het mogelijk maakt om jouw nieuwsberichten of blogberichten automatisch te plaatsen op Facebook en of Linkedin.

 

 

Nieuwsbrief integratie

Veel bedrijven hebben ontzettend veel interessante data in huis. Ik kan je helpen om deze data op een aantrekkelijk manier te presenteren aan jouw stakeholders. Denk daarbij aan presentaties voor aandeelhouders of bijvoorbeeld verkoopdata binnen het salesteam.

WhatsApp integratie

Maak het mogelijk dat klanten en nieuwe bezoekers via de website een vraag kunnen stellen. Ik implementeer een systeem dat rechtsonder in de website een chatvenster opent om direct te chatten. Deze berichten ontvang je via WhatsApp.

Volg de bezoeker

Ben je benieuwd hoe een websitebezoeker door jouw website gaat? Welke pagina’s worden bezocht en wanneer een bezoeker weg klikt? Ik kan een systeem integreren dat de reis van jouw websitebezoekers in kaart brengt. Met deze informatie kun je de website steeds beter laten aansluiten bij jouw doelgroep.

Online boekingen

Verkoop je een dienst, zoals gesprekken bij een coach? Maak het voor websitebezoekers mogelijk om online jouw dienst te boeken. Ik installeer en configureer een systeem waarbij klanten direct een tijdslot in jouw agenda kunnen plannen en dit vooraf afrekenen met iDeal.

Meertaligheid

Jouw website tonen in het Engels, Duits Frans, Arabisch of een andere taal? Dit is mogelijk met een plugin voor meertaligheid.

Google Adwords

Waar SEO vaak een investering is voor de lange termijn, is het mogelijk om met SEA op de korte termijn jouw vindbaarheid een boost te geven. Ik help je om Google Adwords goed in te stellen voor jouw producten of diensten.

Online enquete

Wat is de opinie van jouw klanten? Met een geavanceerd enquetesysteem krijg je precies de informatie die jij wilt hebben in een duidelijk overzicht. Alle vragen kunnen met paginering in overzichtelijke categorieën worden geplaatst. Met conditionele logica kan ik nieuwe vragen laten verschijnen gebaseerd op het antwoord van voorgaande vragen.

Ik werk voor

93

Gave bedrijven

Mijn werkwijze

  1. Je stuurt een bericht naar opdekoffie@bijpieter.nl
  2. We plannen een Zoomgesprek of je komt op de koffie bij Pieter. We nemen jouw wensen door en ik laat je voorbeelden zien van projecten die ik heb ontwikkeld.
  3. Je ontvangt een offerte met een planning.
  4. Op basis van jouw wensen en de ideeën uit het intakegesprek gaan we inspiratie opdoen en plakken onze ideeën op een digitaal moodboard in Pinterest.
  5. Ik ontwerp een interactief prototype website voor mobiel en desktop. Dit is de eerste proef van het design.
  6. Ik ontvang je feedback en ga aan de slag met jouw aanpassingen.
  7. Wanneer het prototype is goedgekeurd, ga ik deze omzetten naar een WordPress website. Deze gaan we uitgebreid testen op verschillende (mobiele) apparaten.
  8. Ik ga een aantal pagina’s vullen met content. Vaak kan en wil de klant ook zelf een aantal pagina’s vullen om zich gelijk het systeem eigen te maken.
  9. Wanneer jij akkoord geeft, zet ik de website live. Indien nodig zet ik verwijzigingen, zodat oude pagina’s en blogberichten door zoekmachines goed worden vervangen door de nieuwe pagina’s.
  10. Na oplevering krijg je gratis 1 uur support. Wanneer je meer ondersteuning nodig hebt, kun je een strippenkaart aanschaffen. Het is aan te raden om drie keer per jaar de software van de website te updaten om de site soepel en veilig te laten draaien.

Voorbeeld van een onepage website

Strakke onepager en huisstijl voor Morgenstond

Voor Evangeliegemente de Morgenstond in Delft mocht ik een restyle maken van de website en daarbij ook een nieuwe huisstijl ontwerpen. Belangrijk daarbij was steeds dat het kruis centraal staat en dat iedereen welkom is in deze gemeente. We begonnen met ideeën verzamelen op Pinterest en gingen vanuit een concept naar een design in Adobe XD. Daarna de technische realisatie van de Onepager in Wordpress en Divi. Ik vond het gaaf om te doen en ben trots op het eindresultaat!

Ingrediënten:
Wordpress | Onepage website | Logo | Responsive design | Motion effects | Divi | SVG

soraya wunnink

Pieter is een professionele en bevlogen webdesigner. Als je Pieter inschakelt, kun je rekenen op een creatieve en slimme website die de bezoeker uitnodigt om door te klikken en actie te ondernemen. En niet onbelangrijk: Pieter maakt zijn beloftes meer dan waar!

Wieke Everts
Allround adviseur marketingcommunicatie

Let's talk!