• Adobe Photoshop 90% 90%
  • Canva 70% 70%
  • Adobe XD 98% 98%
  • Adobe Illustrator 79% 79%

Vormgeving: van logo’s en powerpoints tot dashboards. 

Hoewel ik jarenlang een focus had op webdesign, heeft elk bedrijf, groot of klein, ook andere marketingmaterialen nodig. Daar help ik je graag bij! Of het nu gaat om een complete huisstijl, een professioneel opgemaakte powerpoint of een compleet data dashboard, ik sta graag voor je klaar! Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Powerpoints

Ben je niet tevreden over jouw Powerpointpresentatie? Of heb je geen tijd om het design te verbeteren? Op basis van jouw huisstijl ontwerp ik een visueel aantrekkelijke template die je zelf eenvoudig kunt aanpassen. Ook is het mogelijk om een bestaande powerpoint in een nieuw design te zetten.

MS Word templates

Voor vaak terugkerende communicatie is het fijn om een Word template te hebben. Denk daarbij aan briefpaper of de template van een factuur. 

Dashboards

Veel bedrijven hebben ontzettend veel interessante data in huis. Ik kan je helpen om deze data op een aantrekkelijk manier te presenteren aan jouw stakeholders. Denk daarbij aan presentaties voor aandeelhouders of bijvoorbeeld verkoopdata binnen het salesteam.

Curriculum Vitae

Ben je op zoek naar een baan? Of wil je als ZZP’er een aantrekkelijk vormgegeven CV op jouw website plaatsen? Ik kan jouw gegevens in Word in een aantrekkelijk design plaatsen. Zo wordt jouw CV een eyecatcher! 

Logo’s en huisstijlen

Een logo en huisstijl vormen de basis van alle marketingmaterialen. Een logo geeft duidelijk weer waar je voor staat en wat je doet. Graag ontwerp ik jouw logo en/of creeer ik een huisstijlhandboek voor jouw bedrijf. 

Social media banners

Is jouw bedrijf actief op socialmedia? Dan heb je vaak minimaal een of meerdere banners nodig. Ook voor speciale acties of aankondigingen kan ik banners of afbeeldingen ontwerpen. 

Visitekaartjes

Voor visitekaartjes voor jou en andere teamleden ben je bij mij aan het juiste adres. 

Emailhandtekeningen

Met een goed ontworpen emailhandtekening sluit je elk bericht professioneel af. Ik ontwerp graag een emailhandtekening voor je in HTML. 

Ik werk voor

93

Gave bedrijven