Wil jij aan de slag met je eigen website?

 

Wil je een vliegende start maken en niet alles zelf uitzoeken? Dan is deze training wellicht iets voor jou! In één dag leer je de basis van WordPress kennen van een expert met 12+ jaar ervaring.

 

 

 

Wil jij aan de slag met je eigen website?

Wil je een vliegende start maken en niet alles zelf uitzoeken?  Dan is deze training wellicht iets voor jou!  In één dag leer je de basis van WordPress kennen van een expert met 12+ jaar ervaring.

 

 

 

Je leert in de basis hoe een zoekmachine jouw website beoordeeld op vindbaarheid. Je krijgt handvatten om jouw site beter vindbaar te maken. Daarbij leer je ook een paar veelgemaakte fouten te voorkomen.

Je leert werken met het gebruiksvriendelijke Divi thema. Daarnaast leer je te beoordelen welke plugins het beste bij jouw website passen.

 

 

 

 

Jouw investering

De training kost € 295,- (excl. 21% BTW). Dit is een klassikale training met maximaal 9 deelnemers. We starten met het programma om 09.00 uur en we ronden af rond 15.30 uur. Daarna is er tot 16.30 de tijd om vragen te stellen. Koffie en thee zijn inbegrepen. Bovendien krijg je – aansluitend op de trainingsdag – zes maanden lang gratis toegang tot jouw eigen test-website. Het Divi thema voor jouw eigen website is eveneens inbegrepen.

 

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die een eigen website wil ontwerpen en bouwen. Bijvoorbeeld voor een eigen bedrijf, om jezelf te profileren als werkzoekende of om te bloggen over jouw hobby of passie. We starten echt bij de basis. Omdat alle cursisten kennismaken met het WordPress-thema Divi is deze training niet geschikt om een bestaande website (met afwijkend thema) te verbeteren of te optimaliseren. Neem in dat geval even contact met me op om alternatieve mogelijkheden te bespreken.

 

Ter voorbereiding

Om deel te nemen aan deze training is geen specifieke voorkennis vereist. Neem een laptop mee met wifi-adapter. Ik raad je aan om Google Chrome te installeren. Een tablet of smartphone is niet geschikt om de training te kunnen volgen.

 

 

Op een goed bereikbare locatie

De training wordt gegeven bij hotel Van der Valk in Veenendaal (adres: Bastion 73, Veenendaal). Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar. De locatie is op 15 minuten loopafstand van station Veenendaal de Klomp

 

 

Over de trainer

Hoi, ik ben Pieter Kruidenier. Circa 12 jaar geleden ging mijn eerste website online. Wat begon als hobby groeide snel uit naar een eigen business. Anno 2018 heb ik circa zeventig websites ontworpen voor zowel ZZP’ers en het MKB als NGO’s. Sinds een aantal jaren geef ik ook geregeld trainingen, zowel in groepsverband als individueel en voor zowel beginners als gevorderden. Door mijn jarenlange ervaring kan ik anderen in relatief korte tijd wegwijs maken van de vele mogelijkheden (en potentiële valkuilen) van het WordPress-CMS. Ik zie je graag op mijn eerstvolgende training!

Bekijk Linked-in profiel