De juiste versie terugzetten van een pagina of blog in Divi

Divi thema, Webdesign tips

Een van de bugs / fouten in Divi is dat er geen melding wordt gegeven wanneer je iemand anders dezelfde pagina wilt aanpassen als degene waar jij in aan het werk bent. (Dit heb ik getest met de Visual Builder  versie 2.25.1 )

Dit geldt alleen voor als je aan de voorkant van de site de pagina wilt aanpassen met de Visual Builder. Dus als via pagina bewerken de pagina aanpast wordt er wel een melding gegeven. Dit is de standaard melding van WordPress die ook bij veel andere thema’s werkt.

Mocht dit nu gebeuren dan kun je via onderstaande stappen in het Divi versiebeheersysteem de juiste pagina, of het juiste blogbericht terugvinden en terugzetten.

  1. Open een pagina in de visual builder, doe een paar wijzingen. Zoals een stukje tekst toevoegen.
  2. Klik het paarse icoon met de puntjes en check dat het volgende menu wordt weergegeven
  3. Klik op het klokje en check dat er verschillende versie van de pagina worden weergegeven. Let op dat de laatste pagina wijziging onderaan staat.
  4. Met een klik kun je de gewenste versie terug zetten. 

Mocht het nu zo zijn dat je hier geen informatie ziet, en je weet zeker dat je de pagina al een keer had opgeslagen. Dan kun je ook naar de achterkant van de pagina (of blog ) gaan en via de WordPress versie beheer de juiste versie terug zetten.

Andere tips die misschien ook interessant zijn

Enthousiast geworden over Divi

Als je via onderstaande link het thema koopt, krijg ik een kleine vergoeding van Divi. Dit kost jou niets extra, maar je helpt mij om meer tips en inzichten over Divi te blijven delen. 

Divi WordPress Theme

Heb je geen tijd om er zelf mee aan de slag te gaan?

Mogelijk kan ik je helpen!
Stuur een berichtje naar opdekoffie@bijpieter.nl